Vad ska jag sy????????

Sitter och funderar.... Snart svämmar jag över av vackra tyger, men vad ska jag sy av dem?? Kan inte tillverka mer kuddar nu och sanningen är att jag är trött på kuddtillverkning. Är det någon som har några roliga idéer? Det måste vara lätt också =)
Hittade gratismönster på en fin päronbörs hos craftpassion. För krångligt för mig men det finns ju andra händiga!


Mic-O-Pear Metal Frame Coin Purse

Give-away-time!!!

Nej hörni....
Jag känner att det börjar bli dags för en Give-away igen, jag känner mig så generös... Jag måste bara fundera på vad det ska bli... Trallala trallala...

Tiden rinner iväg...

Hej på er! Nu var det några dagar sen.. Tiden går allt fort när man har roligt. Snart är det nyårsafton och man har knappt hunnit hämta sig sen jul. Imorgon fyller storhjärtat år så då blir det kalas!
Hoppas ni haft en bra jul, det har jag minsann. Det roligaste var dock att träffa min älskade vän, tack för att du kom.. Mycket fina paket och mycket god mat har det blivit minsann. Efter nyår blir det dock indrag på maten, eller iallafall ändring på maten för nu visar vågen för mycket. Suck.
Jag ska i nyårslöfte lova mig att gå ner i vikt, frossa i tyger och myyysa med mina underbara så mycket som går nästa år.Jag bara älskar den här kudden som frkmus har gjort!!